De 116000 hulplijn is onderdeel van het Centrum Internationale Kinderontvoering / English

Aanmelden forum

Het forum is bedoeld als veilige omgeving voor ouders onderling, om elkaar vragen voor te leggen en emoties uit te wisselen over hun vermiste of teruggevonden kind.

Bent u al vertrouwd met dit forum en de bijbehorende toegangscontrole? Ga dan naar het bij u bekende adres en log in om een topic aan te maken of te reageren op topics van anderen.
Komt u hier voor het eerst? Kijk dan eerst even bij de algemene voorwaarden (bekijk ze hier) wat er zoal van u verwacht wordt en registreert u zich via onderstaand formulier.

Registreren is noodzakelijk in verband met de gevoeligheid van het onderwerp en de veiligheid die de 116 000 Online wil bieden om emoties te kunnen uiten. Er zijn verder geen kosten verbonden aan het gebruik van het 116000 forum.

 
 
Wat is de reden voor aanmelding op het forum
voor ouders van vermiste kinderen?
(max 5000 karakters):
Gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden 116000 Online?

116000 Hulplijn

FORUM

Stel je vraag op het 116000 Online

BEL ONS

Neem contact op via telefoon of e-mail

Logo EU
Co-funded by the Daphne Programme of the European Union.
This publication has been produced with the financial support of the Daphne Programme of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of Centrum Internationale Kinderontvoering and can in no way be taken to reflect the views of the European Commission.

116000 op Twitter

 
Deel deze pagina:
Email facebook twitter Google Bookmarks LinkedIn