De 116000 hulplijn is onderdeel van het Centrum Internationale Kinderontvoering / English

De Internationale Dag van het Vermiste kind 25 mei 2013

Als 116000 hulplijn voor vermiste kinderen staan wij stil bij de internationale dag van het Vermiste Kind. Als u hier mee te maken heeft, zijn wij er voor u. Met een luisterend oor en hulp voor de korte en de lange termijn. 

De 116000 hulplijn neemt met u door welke stappen zijn genomen en welke stappen nog gezet kunnen worden. Wij lopen met u mee. Niet voor even, maar zolang u er behoefte aan heeft.
Er is eveneens de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met lotgenoten via een beschermd forum via 116000. Door het bieden van aandacht, tijd en ruimte, helpen wij u op momenten van onmacht en wanhoop. Het dagelijks leven tussen hoop en vrees kan door ons verlicht worden. Bel 116 000! Lees hier het persbericht. 

 

Het 116000 team Nederland

116000 Hulplijn

FORUM

Stel je vraag op het 116000 Online

BEL ONS

Neem contact op via telefoon of e-mail

Logo EU
Co-funded by the Daphne Programme of the European Union.
This publication has been produced with the financial support of the Daphne Programme of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of Centrum Internationale Kinderontvoering and can in no way be taken to reflect the views of the European Commission.