De 116000 hulplijn is onderdeel van het Centrum Internationale Kinderontvoering / English

116000 aanwezig op nationale dag van de vermisten op 07 juni 2013

116000 is aanwezig op nationale dag van de vermisten op 07 juni 2013 in Utrecht. Ieder jaar wordt stilgestaan bij de Vermisten en hun achterblijvers op de dag van vermisten welke dit jaar voor de 15de keer wordt georganiseerd.

Meer informatie over deze herdenkingsdag vind u op website van De Vereniging Achterblijvers na Vermissing. Via een contactformulier op deze site kunt u zich aanmelden voor deze vrijdag.

Als u met een vermissing van uw kind te maken heeft, zijn wij er voor u. Met een luisterend oor en hulp voor de korte en de lange termijn.
De 116000 hulplijn neemt met u door welke stappen zijn genomen en welke stappen nog gezet kunnen worden. Wij lopen met u mee. Niet voor even, maar zolang u er behoefte aan heeft.

Er is eveneens de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met lotgenoten via een beschermd forum via 116000. Door het bieden van aandacht, tijd en ruimte, helpen wij u op momenten van onmacht en wanhoop. Het dagelijks leven tussen hoop en vrees kan door ons verlicht worden. Bel 116 000!

116000 Hulplijn

FORUM

Stel je vraag op het 116000 Online

BEL ONS

Neem contact op via telefoon of e-mail

Logo EU
Co-funded by the Daphne Programme of the European Union.
This publication has been produced with the financial support of the Daphne Programme of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of Centrum Internationale Kinderontvoering and can in no way be taken to reflect the views of the European Commission.